Festival gi’r pote igen

Blokhus-Hune Hundefestival løb af stablen i denne weekend

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:Der er alt fra små, tumlende hundehvalpe, over charmerende gadekryds til rankryggede racehunde, der skridter ringen af og lader sig bedømme, og koncentrerede hunde, der viser deres kunnen på agilitybanen.

Luften er fyldt af små bjæf og dybe hunderøster.

Og det er præcis som arrangørerne af hundefestivalen har tænkt sig.

- Det er meningen, at der skal være inspiration og sjov for både børn og erfarne hundefolk på festivalen, forklarer Anja Dybmose Nielsen, som er næstformand i styregruppen bag Blokhus-Hune Hundefestival.

Det er femte gang, at hundefestivalen løber af stablen, og lørdag kunne arrangørerne konstatere, at billetsalget forløb tilfredsstillende med over 5oo gæster.

Arrangørerne har valgt at flytte arrangementet til Blokhus Vildtreservat.

- Vi vil nemlig gerne give festivalen lidt mere tema af outdoor, og derfor har vi blandt andet ørneflyvning på programmet, ligesom vi har inviteret en bueskytteforening, forklarede Anja Dybmose Nielsen.

Programmet, der er fordelt over lørdag og søndag, byder blandt andet på konkurrencer, hvor børnene kan vise deres hunde frem, schweisshunde viser deres evne til at opsnuse spor, DCH har agilityopvisning, Spaniel Klubben holder opvisning, og man kan se, hvordan pelsen plejes på Old English Sheepdogs.

I de udstillede stande kan hundeejerne desuden få råd og vejledning om træning og problemadfærd fra de inviterede eksperter eller hunden kan få en gang Kranio-Sakral Terapi.

En hund efter festivaler

En af dem, der tiltrækker sig opmærksomhed, er bull terrieren Joey, der scenevandt lader sig forevige til avisen.

- Han er vant til at gå på udstilling, og han kan ret godt lide opmærksomhed, smiler Jan Christensen og Gitte Madsen, der dog mest er på festival for hyggens skyld.

- Og så fordi Joey har godt af at komme lidt ud og se andre hunde, siger de.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Spøgelsesbilist hamrer ind i modkørende på E45
Luk