Festival med ranch for børn

Der bliver mange aktiviteter på børneområdet på Bålhøj Festival

Arkivfoto <i>Kurt Bering</i>

Arkivfoto Kurt Bering

Ø. BRØNDERSLEV: Lørdag 9. august er det tid til årets udgave af Bålhøj Festival i Ø. Brønderslev, og det indebærer, at forberedelserne med at skabe nogle gode oplevelser for børnene er i gang.

Der har de seneste år været et ranch-område, og det bliver der også i år. Der bliver blandt andet en indianerlejr, hestevognsture med shetlandsponyer, ridning, en tålmodig malkeko, en saloon samt to syngende cowboys med westernmelodier.

Ranchen har åbent under festivalen fra klokken 14 til 18, og her mødes mange af børnene efter at have været af sted på ferie.

- De når at mødes inden første skoledag, og man kan mærke at børnene er glade for at se hinanden, fortæller Birgit Dinesen, der er ranchmutter og med i festivalens styregruppe.

KFUM spejderne fra Hallund er også med på ranchen og byder på forskellige aktiviteter til festival-deltagere i den yngre ende af alders-skalaen. Spejderne flytter allerede ind på pladsen fredag.

- Spejderne sover der fredag aften, og pladsen er allerede i gang fredag, fortæller Birgit Dinesen.

- De er en fast bestanddel af Bålhøj Festival. Det er rigtigt positivt, at vi har Hallund med også, siger Birgit Dinesen, der også fortæller, at spejderne har oplevet tilgang af medlemmer.

Festivalens hovednavne er i år Allan Olsen, Nahiba og The Blue Van. I alt ni navne er på plakaten.

Der kan købes billetter ved indgangen, og de sidste billetter til nedsat pris sælges i den kommende weekend.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.