Festligt goddag til 120 nye medarbejdere

120 nye medarbejdere stemplede ind hos Udbetaling Danmark i Frederikshavn

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Den røde løber var rullet ud og dannebrogsflagene fundet frem, da 120 nye medarbejdere fredag morgen stemplede ind til første arbejdsdag hos Udbetaling Danmarks ATP-center i Frederikshavn.

På hovedtrappen for enden af den røde løber tog ATP-cheferne imod, og der blev krammet og kindkysset, som var det en Oscar-uddeling i Hollywood.

Indenfor i den majestætiske gamle toldbygning tæt på Frederikshavn havn var det dog hurtigt slut med festlighederne.

Her ventede hverdagen og kimende telefoner fra nogle af de to millioner borgere, som Udbetaling Danmark gradvist har overtaget ansvaret for.

Centralisering

1. oktober overtog Udbetaling Danmark de første udbetalingsopgaver fra landets 98 kommuner, og da februar blev til marts, flyttede udbetaling af folke- og førtidspension samt boligstøtte også fra kommunerne til Udbetaling Danmarks skriveborde.

- Alle de nye medarbejdere møder ind, nøjagtig samtidig med fristerne for udbetaling af pension og boligstøtte, så de sidder i orkanens øje.

Men 23 af de mest erfarne medarbejdere, der har været med i ATP-centeret i Frederikshavn siden 1. oktober, sad klar ved telefonerne allerede fra klokken 08.00, fortæller HR konsulent Henrik Davidsen.

En ny begyndelse

Centerdirektør Poul Erik Graversen opfordrede i sin velkomst de mange nye medarbejdere til at gøre som John F. Kennedy:

- Koncentrer jer om fremtiden. Det er der I skal leve resten af jeres liv, så spis nu jeres morgenmad og se så at komme i gang, sagde centerchef Poul Erik Graversen, med glimt i øjet.

50 procent af Udbetalings Danmarks medarbejdere kommer fra landets kommuner, og på centeret i Frederikshavn er der medarbejdere fra hele Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.