Frederikshavn

FfI Håndbold med i tæt topduel

Oprykningen til 1. division afgøres 18. marts, når FfI møder HEI, Skæring i Arena Nord

Sebastian Andersen scorede ni gange for FfI Håndbold.Arkivfoto: Kurt Bering

Sebastian Andersen scorede ni gange for FfI Håndbold.Arkivfoto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:FfI Håndbolds bedste herrehold styrer fortsat direkte mod oprykning til 1. division, og senest gik det ud over ligareserverne fra Mors-Thy håndbold, der på udebane blev besejret sikkert med 28-23 efter 15-12 ved pausen til frederikshavnerne.

Selv om næsten samtlige spillere hos FfI havde været sengeliggende med influenza op til kampen, viste spillerne fra første fløjt den rigtige indstilling.

- Vi havde lidt problemer med at ramme målet, men til gengæld stod vi fantastisk i forsvaret. Vi gav dem lidt for meget plads på fløjene, hvilket gjorde at starten af kampen blev helt lige, siger FfI-træner Claus Fonseca.

Efter et kvarters spil var stillingen 9-9, men derefter fik Jonas Hansen i målet for FfI rigtig godt fat, og holdet kunne gå til pause med en føring på 15-12.

- Gennem 2. halvleg holdt vi fast i føringen, der svingede mellem to og fire mål, og et kvarter før tid fik vi vores første fem måls føring.

- Det fik hjemmeholdet til at prøve forskellige forsvars formationer, og blandt andet prøvede de med en mandsopdækning af Sebastian Andersen, men vi havde bredden, viljen og dygtigheden til at løse det, siger Claus Fonseca.

FfI topper nu 2. division med 28 point efter 17 kampe forfulgt af den eneste rival HEI, Skæring, som har 26 point efter 17 kampe.

De to oprykningskandidater mødes fredag 18. marts klokken 20.00 i Arena Nord, og her kan FfI Håndbold reelt spille sig op i 1. division.

Målscorerne for FfI i kampen mod Mors-Thy Håndbold var:

Sebastian Andersen 9, Anders Nielsen 6, Casper Holmen 5, Lasse Rask 3, Niels Sørensen 3, Nikolai Klinge 1 og Michael Rosenkilde 1.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.