Trafikulykker

Fire-årig kæmper stadig for sit liv

En af de to overlevende fra den tragiske trafikulykke i Hjørring er stadig indlagt og kritisk syg

Familien fra Aarhus var på vej til sygehuset i Hjørring, for at besøge faren i familien, der var indlagt.Arkivfoto: Bent Bach

Familien fra Aarhus var på vej til sygehuset i Hjørring, for at besøge faren i familien, der var indlagt.Arkivfoto: Bent Bach

HJØRRING:Den fire-årige pige, der søndag 21. april var involveret i den tragiske trafikulykke i Hjørring, er stadig indlagt i kunstig koma på Aalborg Universitetshospital.

- Hun er stadig kritisk syg, og vi kan ikke få det uddybet yderligere, siger vicepolitikommissær Søren Bach fra lokalpolitiet i Hjørring.

Ulykken skete ved en rundkørsel på Frederikshavnsvej i Hjørring, hvor en bil med et ældre ægtepar fra Hjørring i deres bil kørte op bag i en bil med en familie fra Aarhus. I bilen sad en 24-årig mor, en 58-årig farmor og en syv måneder gammel dreng, der alle mistede livet på grund af påkørslen, mens en 28-årig onkel blev hårdt kvæstet og den fire-årige pige blev livsfarligt kvæstet.

Ifølge de foreløbige afhøringer tyder det på, at den 76-årige mand fra Hjørring fik et ildebefindende, mistede bevidstheden og derved fik trådt speederen hårdt ned.

Han selv slap fysisk fra ulykken med småknubs og hans hustru fik brud på arm, brystben, ribben og lænden.