Fire nederlag på stribe

TFC-damerne kan ikke længere nå en plads i oprykningsspillet efter nederlaget til Varde

Oprykkerne fra TFC skød sæsonen i gang med at være ubesejrede i seks kampe. Nu har de tabt de sidste fire 1. divisionsopgør. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Pressefotograf    Peter Moerk</i>

Oprykkerne fra TFC skød sæsonen i gang med at være ubesejrede i seks kampe. Nu har de tabt de sidste fire 1. divisionsopgør. Arkivfoto: Peter Mørk Pressefotograf Peter Moerk

VARDE:Thisted FC’s damer i 1. division tabte lørdag fjerde kamp i træk. Det er facit oven på lørdagens nederlag på 3-1 ude mod rækkens tophold fra Varde.

- Af de fire nederlag er det her nederlaget, som gør mest ondt. Over 90 minutter var det vores bedste kamp blandt de fire seneste, siger dametræneren i Thisted FC, Regin Iversen.

Han kan se tilbage på et efterår, hvor TFC med en runde tilbage nu ikke længere har mulighed for at slutte blandt de to bedste hold, som kvalificerer sig til forårets oprykningsspil.

Lørdagens udehold fra TFC fulgte fint med i kampens første halvleg, men et minut før sidebyttet smed TFC-damerne en aflevering væk. Det udnyttede Varde med en dyb bold og en friløber. 1-0.

Udeholdet kom hurtigt over dukkerten efter sidebyttet. TFC’s Lise Krik opsnappede en tværbold fra Varde og kanonerede kuglen i mål til 1-1.

TFC pressede herefter på, men helt upresset smækkede en Vardespiller kuglen i nettaget til 2-1 midtvejs i anden halvleg. Hjemmeholdet lukkede kampen med målet til 3-1 et minut før tid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.