Fitness-center på vej

Ny forening har lejet sig ind i hal på Mosevej midt i byen

Jette Abildgaard, fmd. for den nye forening Gærum Form og Trivsel, som skal drive fitnesscenter i denne hal på Mosevej. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Jette Abildgaard, fmd. for den nye forening Gærum Form og Trivsel, som skal drive fitnesscenter i denne hal på Mosevej. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

GÆRUM:Jette Abildgaard er formand for den nye forening Gærum Form og Trivsel, som netop er blevet godkendt af Folkeoplysningsudvalget til at modtage støtte. Foreningen synes, der mangler et tilbud i landsbyen lidt uden for Frederikshavn.

- Vores plan er at åbne et nyt fitnesscenter på Mosevej 30 sidst på foråret, fortæller hun.

Form og Trivsel har lejet sig ind i en hal, som bliver renoveret til fitness-formålet, og de frivillige i foreningen er nu ved at skaffe penge til de maskiner, der skal stå i centret.

- Tanken er, at brugerne skal logge sig ind og ud via en chips, og det er ikke meningen, at der skal tjenes penge på fitnesscentret.

Alle over 15 år er velkomne til at træne i centret, og i det hele taget er det meningen, at foreningen skal favne bredt, så der bliver medlemmer i alle aldre.

- Der skal være mulighed for at de ældre i området kan mødes og få en kop kaffe, og forholdene bliver handicapvenlige.

Form og Trivsel har indtil videre fået støtte fra ENV-fonden, Roblon, Distriktsudvalget, og får fra LAG Nord. (150.000 kroner har LAG Nords bestyrelse netop besluttet at bevillige)

Inden man gik i gang med at etablere foreningen, blev der lavet en behovsundersøgelse.

- Vi har fået 80 tilkendegivelser fra folk, der vil benytte Gærums fitnesscenter, og vi har ikke spurgt andre steder end i selve Gærum.

- Vi regner med, at der også er brugere fra oplandet, siger Jette Abildgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.