Fitness i brandtomt

Aalborg er blevet et døgnåbent fitnesscenter rigere

Rasmus Ingerslev fra Fresh Fitness er klar til at åbne sit tiende fitnesscenter, som er placeret på Grønlands Torv i Aalborg. Foto: Fresh Fitness

Rasmus Ingerslev fra Fresh Fitness er klar til at åbne sit tiende fitnesscenter, som er placeret på Grønlands Torv i Aalborg. Foto: Fresh Fitness

AALBORG:Lørdag morgen åbnede endnu er fitnesscenter i Aalborg. Det er Fresh Fitness, der har åbnet deres anden afdeling, som er placeret på Grønlands Torv.

- Vi mener, at der bestemt er plads til endnu et fitnesscenter i Aalborg. Med centret på Grønlands Torv når vi ud til et publikum, som har været vant til at køre langt for at komme i fitness. Samtidig er det tæt på mange uddannelsesinstitutioner, siger stifter og administrerende direktør Rasmus Ingerslev.

Gode forudsætninger

Rasmus Ingerslev har tidligere været med til at stifte kæden fitness.dk, og han nu godt i gang med at gøre Fresh Fitness landsdækkende. Centeret på Grønlands Torv er nummer ti i rækken, og Rasmus Ingerslev har haft god mulighed for at sætte sit eget præg på netop dette center.

For halvandet år siden brændte de bygninger, som Fresh Fitness senere overtog.

- Det betød at vi skulle starte helt fra scratch. Men det har været positivt, for så har vi haft mulighed for at indrette det lige, som vi ville have det, og det er blevet et center med højt til loftet, godt lysindfald og en god inddeling af rummene, fortæller Rasmus Ingerslev om det 1200 kvadratmeter store center.

Åbent døgnet rundt

Centeret åbnede lørdag morgen klokken otte, og det lukker ikke igen.

- Vores koncept går ud på at tilbyde kvalitet til lav pris, og vi har åbent 24 timer i døgnet, så folk har mulighed for at træne, når de har tid, siger den administrerende direktør.

Afslutningsvis oplyser han, at åbningstilbuddet med et medlemskab til 99 kroner om måneden kun gælder lørdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.