Flaskepost svømmede til Spanien

En flaskepost sendt fra Nordjylland har endt sin rejse i det sydlige Spanien

Victoria læser her sammen med sin far Nels Sander Sørensen postkortet fra Judith i Spanien, som har fundet Victorias flaskepost i sit fiskenet.	Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Victoria læser her sammen med sin far Nels Sander Sørensen postkortet fra Judith i Spanien, som har fundet Victorias flaskepost i sit fiskenet. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

STORVORDE:Da Victoria Sander Sørensen på fire år sammen med sin morfar sendte en flaskepost af sted fra standen ved Grønhøj, regnede de ikke med, at de ville få svar på brevet.


Men her fire måneder senere er der kommet et postkort til familien i Storvorde. Postkortet er fra Marbella i det sydlige Spanien, hvor flaskeposten endte sin rejse i et fiskenet.

En dame ved navn Judith har skrevet en hilsen bag på kortet, hvor hun fortæller, at hun har fundet flaskeposten med Victorias tegning og adresse i.

Overraskende destination

Victorias forældre troede først, at det var en spøg, og at nogle af deres venner lavede sjov med dem.


- Vi kendte ikke noget til flaskeposten, så vi undrede os en del. Men kortet er stemplet i Spanien, og Victoria har jo sendt en flaskepost, så det må være ægte, siger Nels Sander Sørensen, som er far til Victoria.
Oceanograf ved DMI Jacob Woge Nielsen er meget overrasket over flaskepostens rejse.
- Det er utroligt. Jeg ville ikke have gættet på, at den var endt i Spanien. Den burde drive til Svalbard, for havstrømmen går nord på, siger han.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.