Flemming var lottomillionær i 90 min.

Danske Spil sendte fejlagtig besked om kæmpegevinst til Flemming Dahl Jensen fra Kaas - han havde bare vundet 203 kroner.

Danske Spil sendte fejlagtig besked om kæmpegevinst til Flemming Dahl Jensen fra Kaas - han havde bare vundet 203 kroner.

Danske Spil sendte fejlagtig besked om kæmpegevinst til Flemming Dahl Jensen fra Kaas - han havde bare vundet 203 kroner.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Jeg fik et sus i maven og kom til at tænke på alle de ting, jeg skulle bruge pengene på. Ud at rejse med familien, købe nyt hus, ny bil. Jeg kom lidt op og køre. Sådan beskriver Flemming Dahl Jensen fra Kaas sin reaktion, da der tirsdag eftermiddag tikkede en mail ind fra Danske Spil. I den stod der: - Hej Flemming Dahl. Vi har i dag overført nedenstående beløb til din bankkonto. Beløb: 28.000.000.005. Et par minutter efter tikkede endnu en mail ind. Her lød gevinsten på yderligere fire milliarder kroner. Læste det som millioner Men Flemming Dahl læste beløbene som millioner og dermed indenfor rimelighedens grænser af Danske Spils gevinster. Derfor blev han noget skuffet, da endnu en mail godt halvanden time efter annoncerede, at han skulle se bort fra gevinsterne, da det var en fejl. - Det var en stor skuffelse. Selvfølgelig havde jeg tænkt, at det muligvis kunne være en fejl, men man kommer da alligevel til at drømme lidt, siger Flemming Dahl. Det, der går ham mest på, er faktisk ikke at miste pengene. Det er behandlingen fra Danske Spil. - Først og fremmest må sådan noget bare aldrig ske. Det er en statsejet organisation, der bør have styr på de ting. Og så synes jeg godt, de kunne være lidt mere undskyldende. I den sidste mail jeg fik, undskyldte de ikke deres fejl, men skrev bare, at det var et forkert beløb, som jeg skulle se bort fra. Det synes jeg er for dårligt. 1300 fejlmails Flemming Dahl Jensen var langt fra det eneste offer for Danske Spils fejltagelse. Hele 1300 mennesker fik oplyst alt for høje præmiesummer. Det fortæller Morten Hedegaard, der er kommunikationsmedarbejder i Danske Spil. - Det er selvfølgelig vores fejl, som vi beklager meget. Men da det var milliardbeløb bør man kunne se, at det var en fejl, for så meget kan man slet ikke vinde hos os, siger han. Han medgiver dog, at man godt kan læse tallet som millioner, hvilket ville være indenfor de beløb, man kan vinde hos Danske Spil. - Så kan jeg godt forstå, at man bliver rigtigt skuffet. Fik ikke konsekvenser I Kaas kan Flemming Dahl Jensen godt grine af episoden. Han har tippet siden han var 10 og som erfaren spiller ved han godt, at pengene skal stå på kontoen, før man kan stole på det. Han nåede altså ikke at bruge løs af de fiktive millioner. - Men mange mennesker kunne sikkert gå helt amok over at få så mange millioner. Det er jo en officiel mail fra Danske Spil, som man stoler på. Så i teorien kunne jeg jo sagtens have nået at sige mit job op og have købt et fly og en ny bil. Sådan noget må bare ikke ske, fastslår han. Flemming Dahl Jensen vil ikke klage over episoden. Men han kunne nu godt tænke sig en undskyldning og en æske chokolade af Danske Spil. I sidste ende kan han dog glæde sig over den reelle gevinst - 203 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.