Flere angreb venter

Nikola Aistrup er i spil til flere trøjer i POst Danmark Rundt

Nikola Aistrup kunne ikke komme forbiMagnus Cort på opløæbet i Vejle. Men etapen giver mod på mere. Foto: Lars Rønbøg/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Nikola Aistrup kunne ikke komme forbiMagnus Cort på opløæbet i Vejle. Men etapen giver mod på mere. Foto: Lars Rønbøg/Scanpix Scanpix Denmark

VARDE:Nikola Aistrup hentede onsdag karrierens bedste resultat med en andenplads på 1. etape af Danmarks største cykelløb Post Danmark Rundt.

Rytteren, der kører for nordjyske Concordia Forsikring - Riwal, sad med i det afgørende udbrud, der overraskende holdt til mål.

For Nikola Aistrup betyder det gode resultat, at han er nummer to i den samlede stilling, og han har desuden kørt sig ind på førstepladsen i kampen om pointtrøjen, ligesom han ligger godt til i bakketrøjekonkurrencen og angrebskonkurrencen.

Det er alle sammen konkurrencer, som kræver mere aggressiv kørsel, hvis han skal være med hele vejen til København.

- Jeg vil da nok forsøge at gå efter at komme i udbrud igen en af dagene, men jeg tror ikke, at det bliver torsdag - der skal jeg nok lige hvile benene en anelse. Jeg tror ikke, at benene er til narrestreger to dage på stribe, griner han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.