Flere end ventet til skovgudstjeneste

Gudstjeneste, kaffebord og harmonikaspil i udkanten af Veddum

Pastor Mette Tved Hansen i skovlysningen i udkanten af Veddum sammen med Bruno Borella, der leverede musikken på harmonika. Privatfoto <i>Privat   ( kan frit benyttes)</i>

Pastor Mette Tved Hansen i skovlysningen i udkanten af Veddum sammen med Bruno Borella, der leverede musikken på harmonika. Privatfoto Privat ( kan frit benyttes)

VEDDUM:Takket være den lokale brugs’ lange åbningstid undgik Veddum Landsbylaug at skulle til bagdøren for at hente ekstra forsyninger, da der forleden var aftengudstjeneste under åben himmel i skovlysningen i byens udkant.

Det strømmede til med børn og voksne, mange flere end ventet. Cirka 75 mennesker var samlet, da sognepræst Mette Tved Hansen indledte gudstjenesten, der var velsignet af solskin og skjorteærmevejr. Ud over omgivelserne var gudstjenesten speciel ved at byde på harmonikaspil, fælles kaffebord og hjemmelavet kage, som man ved opstarten godt kunne se ikke rakte, og så måtte et bud i hast til brugsen efter ekstraforsyninger. Aftenen var et samarbejde mellem landsbylauget og menighedsrådet, og inden man forlod skoven blev det bestemt, at det skal være en tradition med et sådant udendørsarrangement.

- Folk hyggede sig ved bord-bænkesættene og de medbragte tæpper. Der blev skænket kirsebærvin og snakken gik, imens Bruno Borella spillede hyggemusik på harmonikaen, fortæller Pia Thøgersen fra landsbylauget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.