DGI Landsstævne

Flere frivillige melder sig til landsstævnet

Vi er tæt på mål, siger afdelingsleder i DGI, Peter Otto Yde Thomsen

Efterskoleeleverne skal have fyldt maverne, så der skal bruges 350 frivillige pr. måltid. Foto: Hans Ravn

Efterskoleeleverne skal have fyldt maverne, så der skal bruges 350 frivillige pr. måltid. Foto: Hans Ravn

AALBORG:Det er altid et puslespil, og det er altid til sidst man får aftaler med de sidste frivillige.

Sådan er erfaringen fra landsstævner, og sådan er det også denne gang i DGI Landsstævne 2017 i Aalborg, fortæller afdelingsleder i DGI, Peter Otto Yde Thomsen, der er tæt på at nå målet med at få dækket alle vagter ved stævnet, der har ikke færre end 25.000 deltagere.

Torsdag er der åbningsceremoni og søndag lukker stævnet.

Og det er netop søndag morgen, man kunne få brug for lidt ekstra kræfter i Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor 6500 efterskoleelever spiser morgen og aften. Der skal bruges 350 frivillige til hvert måltid.

- Vi mangler 20 flere frivillige søndag morgen, siger Peter Otto Yde Thomsen, der forklarer, at mange af de frivillige har taget ekstravagter.

- Det er gået rigtig godt og nogle steder, har vi måske ligefrem haft lidt for mange vagter. Der er ikke noget, der ikke er lykkedes endnu. Alt ser ud til at gå, som det skal, siger Peter Otto Yde Thomsen, der selv skal ud og stå i spidsen for morgenholdet klokken 04.30.

Peter Otto Yde Thomsen afløser for en kort bemærkning den frivillige leder for madholdene, køkkenchefen i restaurant Pakhuset i Skagen, Christian Cook, der er en af de over 5000 frivillige til dette landsstævne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.