Flere handler lokalt i Gærum

Den lukningstruede Brugsen i Gærum oplever stigende omsætning, og ny butikschef er blevet ansat

Den tidligere lukningstruede Dagli' Brugsen i Gærum er på vej i den rigtige retning. Flere handler nu lokalt. Arkivfoto <i>Peter Broen</i>

Den tidligere lukningstruede Dagli' Brugsen i Gærum er på vej i den rigtige retning. Flere handler nu lokalt. Arkivfoto Peter Broen

GÆRUM:Brugsen i Gærum forbliver en Dagli' Brugsen, og der kommer ny butikschef til 1. juni.

Valget af ny butikschef i Gærum er faldet på Jane Jørgensen, der har været i branchen i mange år og været souschef i Fakta i Tårs. Hun bor i Stenhøj, der ligger fem kilometer fra Gærum.

Det glæder formand for Brugsens bestyrelse, Finn Mejlvang Christensen, at det er en lokal, der kommer til at styre butikken.

Bliver i Coop-regi

Han kan også bekræfte, at de efter at have kigget på alternative muligheder i bestyrelsen er kommet frem til, at butikken skal fortsætte med at være en Dagli' Brugsen og en del af Coops store kæde.

- Vi har undersøgt andre ting, men der er ikke lige kommet nogen interessante muligheder, så vi fortsætter med at hedde Dagli' Brugsen, fortæller Finn Mejlvang Christensen.

Stigende omsætning

Han fortæller, at økonomien er meget forbedret i butikken, efter at lokale borgere og erhvervsliv i april lagde 500.000 kroner i Brugsens slunkne pengekasse og dermed sørgede for, at Gærum stadig kunne have en dagligvarebutik.

- Omsætningen er støt stigenede. De lokale er begyndt at handle her mere. Nu er det "vores" butik, efter at det meste af byen har smidt penge i den.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.