Flere kvadratmeter og nyt træningsudstyr

Udvidelse hos Højvangens Fysioterapi & Motion

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det var ikke fordi, at der ikke skete noget i forvejen hos Højvangen Fysioterapi & Motion på Åstrupvej i Hjørring, men nu er der kommet ekstra meget damp på kedlerne.

Virksomheden, der har seks ansatte, har lejet yderligere 150 kvadratmeter, så de mange brugere kan serviceres.

- Det betyder, at vi har fået to behandlerrum, et hyggerum samt en træningssal mere, fortæller Annemette Kirkskov, der er fysioterapeut på stedet.

Den nye træningssal rummer et helt nyt tilbud, der går under navnet medicinsk trænings-terapi.

Det er træningsudstyr, hvor man eksempelvis kan nøjes med en belastning/vægt på et kvart kilo i stedet for ti kilo - altså træning med mulighed for mange gentagelser med en lille vægt.

- Det betyder, at man kan gå i gang med træningen hurtigere, hvis man eksempelvis er skulderpatient, siger Annemette Kirkskov.

Annemette Kirkskov peger også på, at det nye træningsudstyr er oplagt til folk, der skal have oparbejdet styrke for at undgå tilbagevendende skavanker og behandlinger - eksempelvis fra et kontorjob.

Det er en bred skare af brugere, der kommer på Højvangen Fysioterapi - og siden nytår træner man også hold i Vandhuset i Hjørring. Fire hold er i gang i øjeblikket.

- Hvis man er gangbesværet, så er det nemmere at træne i et bassin. Det er også mere skånsomt for leddene, fortæller Annemette Kirkskov.tn

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.