Als

Flere ved madgryden

To plejehjem varmer selv mad - andre to får fra kroen eller slagteren

Dorthe Nørhave Johansen, der driver Sønderup Landkøkken fra det lokale forsamlinghus storkøkken, leverer i 2013 og 2014 varm mad til over 300 ældre borgere i Mariagerfjord. Arkivfoto: Lars Pauli

Dorthe Nørhave Johansen, der driver Sønderup Landkøkken fra det lokale forsamlinghus storkøkken, leverer i 2013 og 2014 varm mad til over 300 ældre borgere i Mariagerfjord. Arkivfoto: Lars Pauli

MARIAGERFJORD:For mange kokke fordærver maden, siger man jo ellers.

Man må rigtignok ikke håbe, at det gamle mundheld smitter af på kvaliteten i den kommunale ældremad i Mariagerfjord.

Siden årsskiftet har langt flere kokke end hidtil nemlig været inde over den varmholdte mad til godt 300 ældre borgere.

Forandringen skyldes ikke kun, at den daglige portion varme mad nu leveres af Sønderup Landkøkken.

For de laver kun mad til de fire plejehjem i Hobro og Hadsund.

De øvrige fire plejehjem ordner maden på anden vis.

Såvel de 59 beboere på Myhlenbergparken i Arden som de 34 beboere i Fjordvang i Mariager vederkvæges dagligt ved duften af nytilberedt mad fra egne køkkener.

Tilsvarende glæder de 24 beboere på Teglgården i Als sig over at få leveret varm mad fra slagteren i Superbest ikke langt fra hjemmet.

Også Als Kro er inde i billedet. Ikke i forhold til beboerne på Teglgården, men derimod som leverandør af maden til de 26 beboere på De Gamles Gård i Assens.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst