Flere vil sidde ned

Koncertarrangører sætter 600 billetter mere til siddepladser

AALBORG:Da Leonard Cohen koncerten i Mølleparken i Aalborg 26. august blev sat i salg i april, blev de knap 2000 siddepladser på de to tribuner solgt på kun fire timer, og derfor tager Aalborg Kongres & Kultur Center og Skråens Venner nu konsekvensen og sætter yderligere 600 billetter til siddepladser til salg.

Ok med myndighederne

Aftalen er kommet i stand efter en forhandling med Leonard Cohens management og myndighederne, og billetterne, som kommer til at koste 970 kroner, sælges fra og med onsdag formiddag.- Vi blev overraskede over, at så mange ville sidde ned til Leonard Cohen koncerten i Aalborg, for tidligere har han gennemført koncerter i Danmark som rene ståkoncerter, og billetterne er trods alt lidt over 300 kroner dyrere for en siddeplads. Men vi har så siden arbejdet på flere siddepladser, hvilket vi glædeligt nu har fået lov til, siger direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center Ernst Trillingsgaard.

Helt ny tribune

De ny siddepladser etableres på en tribune for enden af koncertområdet med front mod scenen, og ud over de cirka 600 nye pladser er der stadig små 1800 ståpladser til salg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.