Floorball Final4 igen til Frederikshavn

Floorball Danmark har overladt Frederikshavn Blackhawks at arrangere årets Final4 for U20 holdene

Floorball Danmark har overladt Frederikshavn Blackhawks at arrangere årets Final4 for U20 holdene

Floorball Danmark har overladt Frederikshavn Blackhawks at arrangere årets Final4 for U20 holdene. Dette arrangement finder sted i Idrætshallen, Arena Nord, Frederikshavn i weekenden 27. og 28. maj 2017.

Frederikshavn Blackhawks glæder sig til at stå i spidsen for arrangementet.

- Vi havde også fornøjelsen i 2016 at arrangere finalestævnet, og vi var vidne til en masse gode kampe fra den unge generation, fortæller turneringsansvarlige Aage Gøgsig fra Frederikshavn Blackhawks.

- Det er godt nok lidt sidst på sæsonen, men vi synes at vores dygtige unge spillere skal have et flot arrangement alligevel. Det har været en lang og hård sæson for de unge mennesker, men vi tror de vil se frem til et finalearrangement på hjemmebane selvom de er lidt slidte, siger Aage Gøgsig.

Der deltager tre jyske hold - Frederikshavn Blackhawks, Strandby Tornados og Brønderslev Hot Shot samt Benløse fra østkredsen. Holdene mødes i to semifinaler om lørdag og spiller bronze- og finalekamp søndag. Nr. 1 fra øst (Benløse) skal møde nr. 2 i vestkredsen, men nr. 1 i vest møder nummer tre i vest. Desværre kunne østkredsen kun stille med eet U20 hold i denne sæson, men med Benløse er der altid garanti for kvalitet på holdet.

I vest kan den endelige placering blive afgjort søndag kl. 17 (12.2), hvor Blackhawks møder Brønderslev i Abildgaardhallen. Vindes denne kamp er Blackhawks nr. 1 i vest, idet de er bedst indbyrdes mod Standby Tornados selvom de mangler en kamp endnu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.