Flot besøgt rejsegilde i Bindslev

Solen tittede frem over de fremmødte til rejsegildet for den nye Dagli’Brugs

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BINDSLEV:Knap 300 Bindslev-borgere fandt søndag vej til den nye bygning på Vesterbro i Bindslev, hvor der er ved at skyde en ny Dagli’Brugs op ved siden af den gamle bygning.

Uddeler Klaus Kold bød de fremmødte velkommen og sagde blandt andet:

- Vi afholdt rejsegilde for bygningshåndværkerne i fredags for at følge gammel skik og dermed undgå at få hængt en død murer op under taget, eller at der bliver muret en flaske ind i en af væggene.

Klaus Koldt fortsatte:

- Men I skal også mærke, at vi nu er ved at være halvvejs i dette byggeri til godt 12 millioner kroner. Det er nok ikke så ofte, at vi i fremtiden får en investering af denne størrelse i vores lille by.

- Butiksbestyrelsen og jeg er meget glade for at se, at så mange er mødt op for at støtte den nye Dagli’Brugs.

Da det var første søndag i advent blev rejsegildet markeret med gløgg og æbleskiver til kunderne samt øl, vand og kaffe. Bindslev Børnekor sang nogle glade julesange for de mange tilstedeværende som fik lidt varme af at klappe af det dygtige kor, oplyser Ulla Sørensen-Mølgaard, formand for butiksbestyrelsen i Dagli’Brugsen i Bindslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.