Flotte velholdte veteranbiler

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIRKELSE:Den flotte Skipper Klements Plads i Ryå er et yndet udflugtsmål for mange familier - i sær børnefamilier på grund af den fine legeplads.

Fredag aften var det også blevet et udflugtsmål for en gruppe lidt ældre legebørn, nemlig Nordjysk Vintage Motor Klub, som havde valgt stedet til deres årlige grill party.

Mange flotte biler ankom til pladsen, og i dagens anledning var der også fremmøde med klubbens gamle veteranbus fra 1970, som har kørt i Aalborg.

Inden grillen blev tændt var der en udflugt til Briket fabrikken i Moseby. Her blev der fortalt om fabrikkens virke og hvilken betydning tørvene havde for området og ikke mindst alle de arbejdspladser steder gav.

Formanden for Foreningen Skipper Klement Plads i Ryaa, Preben Dalgaard er glad for det store aktivitets niveau pladsen har.

- Det er dejligt at pladsen også kan bruges til at vise ældre fine vogne frem, sagde han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.