Fly til Egypten ud af Aalborg fra februar

Dagen efter, at Udenrigsministeriet igen åbnede for rejser til Rødehavet er de første fly ud af Aalborg planlagt

Også denne vinter bliver der mulighed for at flyve direkte fra Aalborg til Hurghada. Foto:

Også denne vinter bliver der mulighed for at flyve direkte fra Aalborg til Hurghada. Foto:

AALBORG:Også denne vinter bliver det muligt at komme direkte fra Aalborg til Hurghada ved Rødehavet. Mindre end 24 timer efter, at Udenrigsministeriet lempede deres rejsevejledning til Egypten, så chartergæster igen kan komme til Rødehavet, har Star Tour meddelt, at de fra 10. februar igen har en ugentgli afgang fra Aalborg til Hurghada.

- Vi er klar, og vi tror også at kunderne er klar til at tage til Rødehavet. Interessen for at flyve til Hurghada ud af Aalborg har været stor hidtil, og vi regner helt klart med, at gæsterne vender tilbage trods urolighederne i landet, siger Star Tours salgsdirektør, Stig Elling.

Han understreger, at der ikke på noget tidspunkt har været uroligheder ved Rødehavet, heller ikke mens Udenrigsministeriet har rådet til, at man ikke tog på ferie i området.

Mange andre rejseselskaber har også genoptaget flyvningerne til Egypten, og hvis man flyver ud af Kastrup eller Billund er der mulighed for at komme på ferie ved Rødehavet allerede fra næste weekend. Det er blandt andet Atlantis Rejser og Amisol, der har været hurtige til at genoptage deres egyptiske rejsemål, mens de større rejsebureauer som Spies, Bravo Tours og Apollo venter med at sende de første egypten-fly afsted til december/januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.