Fly til Split og Nice fra 1. juli

SAS sætter rutefly ind til Nice og Split fra Aalborg Lufthavn til sommer.

SAS sætter rutefly ind til Nice og Split fra Aalborg Lufthavn til sommer.

AALBORG:Tirsdag den 1. juli 2014 afgår de første SAS rutefly fra Aalborg Lufthavn til Split i Kroatien og Nice Frankrig, og det vil de gøre om tirsdagen sommeren over.

Dermed bliver det for første gang muligt for det jyske rejsepublikum at rejse direkte med SAS-rutefly til feriedestinationer. Hidtil har SAS-flyene udelukkende været anvendt af charterarrangørerne fra de jyske lufthavne.

Udover de to nye sommerruter fra Aalborg åbner SAS fire nye sommerruter fra Billund til henholdsvis Nice, Split, Alanya i Tyrkiet og Bergen i Norge. Åbningen af de nye ruter blev allerede kendt for tre uger siden, men først nu vil SAS bekræfte nyhederne.

- Vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring de to store jyske lufthavne. Det vil vi gerne udvikle. I sommer kom vi med direkte ruter mellem diverse skandinaviske storbyer, og vi har erfaret, at der også er grundlag for at tilbyde direkte ruter til populære feriedestinationer, siger Joakim Landholm til check-in.dk.

Fra København åbner SAS seks nye direkte sommerruter til Pisa, Napoli, Faro, Chania, Basia og Montpellier. Samlet vil SAS åbne flere end 40 nye ruter fra skandinaviske lufthavne i løbet af 2014.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden