Musik

Flyttedag med fuld musik

Symfoniens medarbejdere gik i samlet flok til Musikkens Hus

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Grete Dahl

AALBORG:Musikere og øvrige medarbejdere i Aalborg Symfoniorkester havde mandag formiddag store flyttedag. De gik således i samlet flok fra de gamle lokaler i Symfonien og til de nye i Musikkens Hus.

Først fik Symfonien en afskedssalut, inden turen gik til vennerne i Nordkraft, der også meget passende fik H.C. Lumbyes melodi ”En hilsen til vore venner” med på vejen. Efterfølgende var det tid til at indtage Musikkens Hus, hvor der dog stadig mangler et par småting, før man er helt klar til at åbne dørene for musikglade publikummer.

Aalborg Symfoniorkester har siden 1981 haft til huse i Symfonien i Kjellerupsgade, men skal altså i fremtiden være en del af det nyopførte Musikkens Hus.

Symfoniorkestret spiller sin første koncert i Musikkens Hus den 29. marts.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst