Flyvende superbørn gæster Skagen

Midt i januar går det løs med gymnastik, akrobatik og højtflyvende spring

De flyvende superbørn leverer et to timer langt show 18. januar i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Privatfoto

De flyvende superbørn leverer et to timer langt show 18. januar i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Privatfoto

SKAGEN:De har optrådt i over 36 lande, og de bliver set af 100.000 mennesker live om året.

Nu er turen så kommet til at gæste Danmarks top, når Flying Superkids lægger vejen forbi Skagen Kultur- og Fritidscenter 18. januar.

Med deres kæmpe showproduktion og lysshow omdanner de hallen til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med to timers gymnastik, halsbrækkende akrobatik, energisk dans, højt humør, smittende livsglæde og selvfølgelig højtflyvende spring.

Glæder sig til danske shows

Selvom Flying Superkids inden for det sidste år har optrådt med gallashows i Tyrkiet og Thailand og netop er kommet hjem fra turné i Grækenland, så ser de frem til showet i Skagen.

- Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i Danmark igen. Det er jo nærmest landskampstemning, når vi er hjemme og optræde på dansk grund, fortæller Svend Godbersen, koreograf for Flying Superkids.

Tårnhøje ambitioner

Gennem seks årtier har Flying Superkids optrådt rundt omkring i verden. Ambitionerne for showet har altid været tårnhøje, og det kommer stadig bag på nye publikummer, ifølge Svend Godbersen.

- Folk, der ikke har set showet før, bliver ofte overrasket over ”superbørnenes” niveau, for de har en kunnen i en klasse, ingen forestiller sig. Men det, der kommer mest bag på folk, er den glæde og energi, der strømmer fra scenen over til publikum, forklarer han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.