Fodbold og fest i Thorup

Klar til Thorup Cup, som giver sommerens største rykind i Thorup

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THORUP:I Thorup bliver der så småt gjort klar til sommerens største rykind. På lørdag holder Thorup IF nemlig for fjerde år i træk fodboldturneringen Thorup Cup. I turneringen deltager motionsseniorhold fra hele Nordjylland, og lidt til.

- Vi er utroligt stolte af igen i år at kunne stable en sådan turnering på benene, der bare bliver større og flottere for hvert år, og skaber noget liv og aktivitet i lokalområdet, siger næstformand i klubben Paw Stefan Jensen.

Arbejdet med Thorup Cup blev en væsentlig del af Thorup IF’s overlevelse, der i midten af 00’erne så ud til at kunne være truet. Så ud over at have et fodboldhold, skulle der skabes sociale og lokale aktiviteter omkring klubben, som for eksempel Thorup Cup.

Dette arbejde er lykkedes over al forventning, og i foråret blev det også anerkendt af Brønderslev Kommune, da formand Elmer Kiilerich og Paw Stefan Jensen modtog Præstationsprisen 2014 for deres arbejde omkring klubben.

- Det sociale aspekt og hyggen er det afgørende for arrangementet, forklarer Elmer Kiilerich, men han tilføjer dog hurtigt, at niveauet i de afgørende kampe skam er meget godt.

Alt tegner til endnu en vellykket Thorup Cup med 16 hold, hovedsageligt fra Vendsyssel og Aalborg, men også med hold fra København og sågar Norge.

Holdene kæmper i en 7-mandsturnering i en hyggelig atmosfære om æren og trofæet. Sideløbende med kampene, der indledes ved middagstid, er der grill, og der kan købes øl, kaffe og kage.

Når vinderen er fundet er der arrangeret fællesspisning, hvorefter arrangementet afsluttes med fest i teltet, der bl.a. byder på livemusik.

Så selv om det måske er lige rigeligt forlangt at se en fortsættelse af niveauet sat tidligere på sommeren af Müller, Messi og Neymar, så er der al mulig grund til at kigge forbi Thorup Stadion.

- Alle er selvfølgelig velkomne til kigge forbi lørdag eftermiddag, til god hyggefodbold, en øl, eller lidt kaffe og kage, og vi håber at se mange fra lokalområdet til arrangementet, siger Elmer Kiilerich.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.