Fodboldstjerner på golfbanen

Danske fodboldikoner dystede på Himmerland Golf og Spa Resort

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GATTEN:Nogle af landets bedste til at sparke til en stor, blød læderbold biksede i går med at baske til en lille benhård en med en kølle.

Det foregik på Himmerland Golf og Spa Resort, og vidste de og tilskuerne det ikke på forhånd, så viste forskellen sig at være - nå ja, slående.

Peter Schmeichel, Flemming Povlsen, John Faxe Jensen og 20 andre med elitefodbold som levevej, måtte gribe til andre talenter end dem, de er kendt for.

Golf på alle niveauer

Her nyttede ingen lækre indersidespark, benhårde tacklinger eller kattesmidige spring, når kuglen på kun 50 gram kugle skulle vises den rigtige vej over de smaragdgrønne baner.

- Jeg må sige, at her spilles golf på alle niveauer. Her er både nogen, der er temmelig dygtige, og nogle der knap kan ramme bolden. Men de hygger sig, selv om ingen kan lide at tabe, fortæller Flemming Astrup, en af arrangørerne hos Made In Denmark.

Her blev turneringen set som en slags forspil på de næste tre års European Tour i Golf, der afvikles på banen fra august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden