Fodslaw kridter skoene ved Jesperhus Feriecenter

Campinggæster og alle andre er velkomne til at gå med i skoven

Anne-Mette Riis
Morsø Fodslaw rykker traditionen tro sommerens motionsture til Legind med afgang fra Jesperhus, så også feriegæsterne har mulighed for at gå med. Arkivfoto
Morsø 25. juni 2014 17:54

MORS: Morsø Fodslaw har efterhånden gjort det til en tradition at lave særlige motionsture, som også gæsterne i Jesperhus Feriecenter kan benytte sig af.

Fra næste uge og til og med uge 31 vil de faste motionsture tirsdag og onsdag aften afgå fra Aktivitetshallen på Jesperhus Feriecenter kl. 19.

- Jesperhus har dette tilbud om en vandretur til deres campinggæster, men alle andre er også velkommen. Vi går i cirka halvanden time, siger Povl Li Nielsen, formand for Morsø Fodslaw.

Det ene hold går en rute på cirka fem km, og det andet hold går cirka otte km.

- Alle turene foregår i Søbakkerne og Legind Bjerge, og her vil man helt sikkert også komme til at se noget nyt, som man ikke har oplevet på sine egne ture i skoven, lover han og tilføjer, at man desuden kan få udleveret et diplom fra Jesperhus, når man gennemfører

Der er også mulighed for ture i Nykøbing. Her går turen hver onsdag formiddag kl. 10.00 fra Fakta i Algade rundt i byen i omkring halvanden time i et roligt tempo. Man kan læse mere om turene på www.morsfodslaw.dk.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...