Følg forbruget på din smartphone

Frederikshavn Forsyning har fået lavet en app

MinForsyning hedder den nye app.

MinForsyning hedder den nye app.

FREDERIKSHAVN:Vi ser efterhånden QR-koder overalt. I den trykte reklame, der lander i postkassen hver weekend, på breve fra pengeinstitutter og forsikringsselskaber, på busser og i lufthavne. Frederikshavn Forsyning er hoppet med på bølgen af QR-koder, og med en SmartPhone kan kunden scanne koden og komme direkte til app’en minForsyning. Det er også muligt at hente app’en via App Store til iPhone eller via Google Play til Android telefoner.

- De selvbetjeningsmuligheder vi hidtil har benyttet os af via pc’en, er nu suppleret af apps til SmartPhones og iPads, som vi har med os overalt. Selvfølgelig skal Forsyningen følge med denne udvikling, så det bliver så nemt som muligt for vores kunder at benytte sig af vores selvbetjeningsservices, fortæller Morten Trampedach, der er funktionsleder i Kundeservice.
- Et skjult brud på en installation kan medføre et stort vandtab, og vi opfordrer derfor vores kunder til at læse deres målere af hver måned for på den måde at holde øje med, om måleren er ved at løbe løbsk. Kunderne kan nu til enhver tid indberette aflæsningen via minForsyning og se status på forbruget. På den måde kan et eventuelt brud blive opdaget i tide, fortsætter Morten Trampedach.
På minForsyning får kunden mulighed for at indberette aflæsning af målere. Indberetningen bliver automatisk registreret i Forsyningens afregningssystem, og grafer vil give et godt overblik over det aktuelle forbrug i forhold til det forventede årsforbrug, og endelig er det muligt at sammenligne forbruget med tidligere års forbrug.
Også ejere af solcelleanlæg kan med minForsyning følge med i, hvor meget anlægget producerer.
Regninger og aflæsningskort fra Forsyningen vil fremover være forsynet med QR-koder til minForsyning.
MinForsyning er udviklet af KMD, og det er selvfølgelig ganske gratis at hente og installere app’en.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.