Første dag på kontoret

Søren Landtved begyndte tirsdag som ny adm. direktør hos Dragsbæk

Søren Landtved begyndte i går tirsdag som den ny adm. direktør for Dragsbæk Margarine. Dagen brugte han sammen med bestyrelsesformanden Mogens Nielsen til at komme rundt i virksomheden for at hilse på virksomhedens medarbejdere. Foto: P. E. Tarp <i>Foto: Diana Holm</i>

Søren Landtved begyndte i går tirsdag som den ny adm. direktør for Dragsbæk Margarine. Dagen brugte han sammen med bestyrelsesformanden Mogens Nielsen til at komme rundt i virksomheden for at hilse på virksomhedens medarbejdere. Foto: P. E. Tarp Foto: Diana Holm

THISTED:20. marts 2013 bliver en markant dato i Dragsbæk Margarine historie.

Den dag trådte Johannes Søndergaard tilbage som ad. direktør for virksomheden, og i hans sted tiltrådte 44-årige Søren Landtved, som i sin erhvervskarriere udelukkende har arbejdet indenfor fødebranchen med udgangspunkt siden 1996 som produktudvikler og siden adm. direktør hos Hatting/Lantmannen.

Søren Landtved er fynbo, og er netop vendt hjem fra England, hvor han arbejdede som adm. direktør i Lantmannens engelske afdeling.

Han fortæller, at familien har bosat sig i Middelfart, hvor den har en ejendom.

På længere sigt er det meningen, at familien flytter til Thisted, og Søren Landtved fortæller, at det har hans hustru og tre børn naturligvis indvilget i.

Søren Landtved er oprindelig uddannet bager, og efter sin svendeprøve begyndte han på en treårig uddannelse som levnedsmiddeltekniker, og den uddannelse gennemførte han i Vejle. Og så var vejen banet til Hatting, hvor han blev ansat som produktudvikler.

Søren Landtved er gift med Charlotte, og de har 18-årige Signe, syvårige Jeppe og treårige Mads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.