Fokus på lokal handel

Modeshow og søndagsshopping i Frederikshavn

FREDERIK prøver på alle måder at lokke kunder til søndagsshopping. Arkivfoto
Frederikshavn 30. september 2014 05:35

FREDERIKSHAVN: Torsdag afvikles FREDERIK’s store modeshow, og søndag er der søndagsshopping.

Men i løbet af i alt fem efterårsdage - fra onsdag til og med søndag - er der fokus på at handle lokalt og at lære lidt mere om trends og tendenser.

I denne uge udgiver FREDERIK i tæt samarbejde med NORDJYSKE Medier, Fashion og Living avis fyldt med efterårets trends og tendenser. Den distribueres sammen med Lokalavisen og kan hentes hos NORDJYSKE i Tordenskioldsgade eller læses online på FREDERIK.nu

Kort om tendenserne

I efterårets modetøj finder du mange varme farver på baggrund af smagfulde grå og sorte nuancer. Der er arbejdet med materialer og overflader - også mange kombinationer af forskellige materialer og teknikker, hvilket giver en stor variation og mange muligheder for at sammensætte din helt personlige garderobe. Retrobølgen mærker du bl.a. i form af Georg Jensen smykker og Bjørn Wiinblad kunsthåndværk. Og så måske i det faktum, at pastelfarverne er tilbage i boligtekstilerne.

FREDERIK handels- og virksomhedsforening stiller skarp på det lokale handelsliv. Fra onsdag til søndag, kan lokale kunder deltage i ”handl lokalt” konkurrence, ved at få et stempel i FREDERIK’s medlemsbutikker for hver hundrede kroner.

Når ”loddet” er helt udfyldt skal det blot afleveres i FREDERIK’s postkasse på Turistbureauet Skandiatorv senest den 5. oktober.

2 lokale oplevelser i gågaden

Nyd en smagsprøve fra byens nye spisested ”ESSENS”v/ Tonny Kristensen, i form af smagfuld efterårssuppe lavet af nordjyske råvarer to steder i gågaden. Nordenfjords Håndbryg byder på smagsprøver på deres lokale og velsmagende specialøl, til byens søndags shopping gæster.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...