Fokus på originaler

Gorm Henrik Rasmussen gæster Brønderslev

Gorm Henrik Rasmussen - fortæller om originaler. Privatfoto
Brønderslev 19. september 2016 15:04

BRØNDERSLEV: På Brønderslev Bibliotek er der torsdag 22. september mulighed for at høre den aalborgensiske forfatter Gorm Henrik Rasmussen fortælle om hele to af sine romaner. "Originalernes by" - og den helt nye, delvis selvbiografiske "Girafhuse".

Der er tale om et dobbeltarrangement med en sandwich i pausen mellem de to foredrag.

Gorm Henrik Rasmussen er født og opvokset i Aalborg, og selvom han nu om dage er bosiddende i København, er det til stadighed barndommens erindringer, der sætter deres præg på hans forfatterskab.

"Originalernes by", som udkom i 2007, er en samling fortællinger om de skæve eksistenser, der lyste op i bybilledet i Aalborg i 1960’erne: Professor Stærkstrøm, Emil Jennerjahn, Reserve Jesus og alle de andre, som var kendt af alle i byen.

Gorm Henrik Rasmussens nye og anmelderroste roman, ’Girafhuset’, er et stærkt personligt portræt af en opvækst i Hasseris med en på en gang dominerende, humørsvingende og karismatisk far. Det er en roman om at rydde op i minder og se tilbage på en ikke helt problemfri barndom i 1960’ernes Aalborg.

Gorm Henrik Rasmussen vil lægge ud med at fortælle om "Originalernes by", og efter pausen vil kulturformidler og forfatter Louise Østergaard være moderator for en samtale med Gorm Henrik Rasmussen om romanen "Girafhuset".

Foredragene er torsdag 22. september klokken 16.30 og klokken 19. Arrangementerne er i samarbejde med AOF Vendsyssel.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...