For få dumper på AAU

Sociologen Henrik Dahl, der er censor på humanistisk informatik, kritiserer niveauet på uddannelsen

Når så mange kandidater fra AAU kommer i job bagefter, tyder det på, at kvaliteten af uddannelserne er i orden, mener formanden for AAU’s bestyrelse, Lars Bonderup Bjørn. Arkivfoto: Grete Dahl. <i>Grete Dahl</i>

Når så mange kandidater fra AAU kommer i job bagefter, tyder det på, at kvaliteten af uddannelserne er i orden, mener formanden for AAU’s bestyrelse, Lars Bonderup Bjørn. Arkivfoto: Grete Dahl. Grete Dahl

NORDJYLLAND:Der er for mange af de studerende på humanistisk informatik på Aalborg Universitet, der består eksamen. Det mener sociologen Henrik Dahl, der selv er censor på studiet.

I DR2 kritiserede han tirsdag niveauet på uddannelsen.

- Langt de fleste af de studerende kommer ikke til at kunne meget andet end nogle overskrifter, som de lirer af, sagde han og slog fast, at stod det til ham, skulle fire ud af fem dumpe til eksamen.

Formanden for AAU’s bestyrelse, Lars Bonderup Bjørn, siger til NORDJYSKE Stiftstidende, at niveauet skal være højt, og at det er hans opfattelse, at det er tilfældet. Han noterer sig, at AAU scorer højt, når man gør op, hvor mange kandidater der får job efter at have forladt et universitet. Det må tolkes som udtryk for, at kvaliteten af kandidaterne er i orden, mener han.

- Så vidt jeg forstår, lægger Henrik Dahl nogle andre målekriterier ned over AAU, og dem er det svært for mig at forholde mig til, siger formanden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.