Foråret på spring

DGI Nordjyllands forårsopvisninger viste både breddens og elitens styrker

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:Gymnastik er en sport, det kan være svær at sætte i bås.

Det ene øjeblik er den fascinerende som få, når imponerende kunnen med egen krop bliver målt i dommernes karakterer - og medaljer under store dramaer bliver fordelt.

Og det næste er den alt det, man kan savne i moderne sport: Folkelig, fornøjelig og hyggelig, når bredden folder sig ud og tvinger resultatfokus i glemmebogen til fordel for gymnastik på dét niveau, der handler om fællesskab og harmoni i en stor flok.

I weekenden var der prøver på det hele i Jyske Bank Mors Arena, hvor DGI Nordjylland holdt sine årlige forårsopvisninger. Lørdag for de små og søndag for de store - og på andendagen åbnede DGI Nordjyllands eget ungdomshold med en opvisning med overbevisende teknisk kvalitet.

34 udvalgte gymnaster satte en høj standard, så tilskuerne straks efter indmarchen fik at se, at gulvet var reserveret for dem, der kunne lidt af hvert.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.