EMNER

Forårsmesse med godt besøgstal

Alt tegner til, at KHIF henter sig en succes på Forårsmesse i Hørdum Hallen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mikkel Alexander fra Hørdum var bare ellevild med de gule balloner, som han var så heldig at få hos Thybo Biler, mens hans mor ser lidt mere betænkelig ud.

HØRDUM:Allerede ved Hørdum Hallens parkeringsplads kom den første indikation på, at Forårsmesse i Hørdum Hallen lørdag og søndag ville tegne til at blive velbesøgt.

Og det holdt stik. De 30 udstillere kunne ikke klage over manglende opbakning fra publikum til Forårsmesse i Hørdum Hallen, som altid bliver arrangeret af Koldby-Hørdum Idrætsforening (KHIF) hvert andet år.

Formanden for idrætsklubben og messeudvalget Klaus Gade fortæller, at der er en aftale mellem Hurup Hallerne og idrætsforeningen, at de hver for sig skal lægge deres messer forskudt i forhold til hinanden.

Hurup Hallerne afvikler nemlig ligeledes messe hvert andet år.

- Det er jo i stor udstrækning de samme udstillere, vi henvender os til, siger han, og netop derfor er KHIF i stand til at leje plader og andet udstyr fra Hurup Hallerne til deres egen messe.

Forårsmessen i Hørdum Hallen er uden entré, og det har naturligvis en positiv indflydelse på besøgstallet.

Messeudvalget, der udover Klaus Gade desuden består af Anders Vestergård, Bente Yde og Elin Gade, anstrenger sig altid for, at der er noget for enhver smag, og at udvalget af udstillere repræsenterer et bredt udsnit af detailhandlen, fag og brancher.

I november - december sætter messeudvalget sig sammen, og i den forbindelse betegner Klaus Gade sig som en ren novice.

- De tre andre i udvalget Anders, Bente og Elin har været med i rigtig mange år, og jeg tror det måske kan blive til 20 år, siger han, der først lige er kommet ind i planlægningsarbejdet.

De seneste år har Forårsmessen i Hørdum Hallem givet et overskud i størrelsesordenen 40.000 - 50.000 kr., som går ubeskåret til idrætsforeningen.

Og det forventer messeudvalget også vil resultatet i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.