Foredrag i Kig Ind om fattige indere

Lisbeth Johansen grundlagde i 2009 organisationen Little Big Help, der hvert år hjælper hundredvis af børn og kvinder i Kolkatas slum i Indien. Arkivfoto
9. oktober 2016 05:55

Kultur- og medborgerhuset Kig Ind i Nørager er mandag 10. oktober ramme om et er der et meget spændende foredrag med billeder om fattige i Indien.

Bag foredraget med titlen Hvad svarer du, når livet kalder" står Lisbeth Johansen.

Hun er uddannet akademiøkonom, yogalærer og coach og levede som 30-årig et hektisk liv i London med en lovende karriere, der kun gik opad.

Men noget føltes ikke helt rigtigt, så hun besluttede at tage en pause fra karriereræset og købte en billet til Indien.

Her tabte hun sit hjerte og fandt sit andet hjem. Under foredraget i Kig Ind vil deltagerne kunne høre Lisbeth Johansens fortælle om sin indre og ydre rejse til Kolkatas slum, hvor hun i 2009 grundlagde organisationen Little Big Help.

Det hjælper hvert år hundredvis af børn og kvinder i Kolkata, der er hovedstaden i den indiske stat Vestbengalen i det østlige del af Indien tæt på Bangladesh.

Lisbeth Johansen er opvokset i Døstrup ved Hobro og blev i 2012 kåret som "Årets helt" af Jyllands Postens læsere og modtog i 2015 Ugebladet Søndags pris som "Årets heltinde".

Under hendes foredrag mandag 10. oktober kan deltagere blive inspireret til selv at følge egne indskydelser og drømme og vove dig ud af hverdagens "Comfort Zone".

Der er forsalg af billetter på www.himmerlandsbilletten.dk eller på Nørager Bibliotek med base i netop Kig Ind.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...