Forestilling aflyst - Iben Hjejle ramt af stress

Aalborg Kongres & Kultur Center må udskyde "Privatliv"

Iben Hjejle er aktuel i tv-serien "Dicte" på TV2. Foto: Per Arnesen
Aalborg 4. oktober 2016 17:57

AALBORG: Forestillingen Privatliv med Iben Hjejle og Dejan Cukic i hovedrollerne skulle have gæstet Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 6. november. Den er nu aflyst, da Iben Hjejle er gået ned med stress. Det oplyser AKKC i en pressemeddelelse.

- Stress er desværre blevet en folkesygdom, og nu er det så min tur til at blive ramt. Det er derfor med tungt hjerte, at jeg bliver nødt til at trække mig fra forestillingen "Privatliv" som var og er et drømmeprojekt med et drømmehold, siger 45-årige Iben Hjejle ifølge pressemeddelelsen.

Udskudt til efteråret 2017

Forestillingen Privatliv, med Iben Hjejle og Dejan Cukic i hovedrollerne som det fraskilte ægtepar Amanda og Elyot i Nöel Cowards komedie fra 1930, skulle have haft premiere på Bremen Teater 15. oktober. Derefter var der planlagt en turné rundt i landet og herunder en forestilling i Europahallen i AKKC. Forestillingen er i stedet udskudt til efteråret 2017.

AKKC oplyser, at det er muligt for kunder, der har købt billet til Privatliv, at få ombyttet billetten til en anden forestilling. Det er også muligt at få pengene refunderet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...