Forfatterbolig blev til kontor

Pladsmangel og øget aktivitet i advokatfirma årsag til flytning

Advokat Mogens Kjær og sekretær Hanna Kamper. Foto: Heine Pedersen

Advokat Mogens Kjær og sekretær Hanna Kamper. Foto: Heine Pedersen

LØGSTØR:Pladsmangel og en øget aktivitet i advokatfirmaet Kjær Advokat i Løgstør har gjort, at firmaadressen nu er flyttet fra den tidligere Toldbygning på havnen i Løgstør og til den prisbelønnede bygning på bakken ved Kristiansmindevej, som tidligere var digteren og forfatteren Johan Skjoldborgs hus. Fremover vil bygningen være advokatfællesskab for Mogens Kjær, Mette Jepsen, Uffe Bro og Erik Bengtsson samt deres sekretærer og bogholder.

-Tilgangen af juridiske opgaver fra kunder i hele landet har været så stor, at vi havde brug for nye og større lokaliteter. Derfor købte jeg digter- og forfatterboligen for et par år siden og har nu restaureret den, og bibeholdt de lokaler, som Johan Skjoldborg og hans familie levede i.

Det betyder vi nu har væsentlig bedre plads og at der er mulighed for at lave en tilbygning på den to tusinde kvadratmeter store grund, siger advokat Mogens Kjær, der er indehaver af huset.

- Advokatfællesskabet har en stor betydning for os alle i hverdagen. Vi har forskellige specialer og er der brug for sparring, så kan vi hjælpe hinanden, siger advokat Mogens Kjær, som glæder sig over at hans advokat medarbejder Mette Jespersen, Farsø, er vendt tilbage efter et års barselsorlov.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.