Fornem cykelvelkomst

Mariager fik budt rytterne i Post Danmark Rundt velkommen på bedste vis

Da rytterne nåede Mariager, gav de den for alvor gas til stor jubel for de mange fremmødte tilskuere. Foto Michael Bygballe

Da rytterne nåede Mariager, gav de den for alvor gas til stor jubel for de mange fremmødte tilskuere. Foto Michael Bygballe

MARIAGER:Da feltet i Post Danmark Rundt begyndte at nærme sig målbyen Mariager, hvor der var hegn oppe langs opløbsstrækningen, var massevis af mennesker mødt op.

Flere af dem havde stået der, siden de første reklametelte blev opstillet ved middagstid.

Andre kom direkte fra Hobro, hvor de havde været med til at sende rytterne ud på ruten klokken 13.

En af dem var Erik K. Andersen.

- Jeg bor i Aalborg og cyklede i formiddag til Hobro. Derfra cyklede jeg her til Mariager, og så skal jeg tilbage til Aalborg, når rytterne er kommet i mål, sagde aalborgenseren, der havde fundet sig til rette på første parket ved mållinjen.

Her blev der hujet og klappet gevaldigt med al reklameudstyret, hver gang ryttere nærmede sig dette på punkt på rundstrækningen.

Mariagerfjord viste sig fra bedste side

Tilskuerne måtte endda strække hals og stå på tæer for at se rytterne, der kom susende afsted. Det var nemlig et meget talstærkt publikum, der havde fundet plads ved mållinjen, hvor de kunne hylde Magnus Cort som vinder af etapen.

- Jeg har ikke fået nogen meldinger om, hvor mange tilskuere, der har været rundt på hele ruten. Men det er helt sikkert, at Mariagerfjord Kommune har vist sig fra sin bedste side, sagde DCU-formand Niels Sørensen.

Også borgmester Mogens Jespersen var yderst tilfreds med løbets opbakning.

- Det er gået over al forventning. Der har slet ikke været nogen problemer, og der har været fyldt med mennesker hele vejen rundt. Også i de små byer, som løbet kom omkring. Det har været fantastisk, lyder det fra borgmesteren, der sad med i følgevognen ruten rundt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.