Fornemt billetsalg for Rock i Frederikshavn

Arrangørerne begynder så småt at tro på, at alle billetter bliver solgt

FREDERIKSHAVN:Folkene bag Rock i Frederikshavn har svært ved at få armene ned over årets billetsalg. Hvis billetsalget fortsætter med samme styrke vil koncertpladsen på Knivholt Hovedgaard blive fyldt lørdag 7. juni.

Det ser ud til at vendelboerne har taget godt imod årets program til Rock i Frederikshavn med bl.a. D-A-D, Runrig, Lukas Graham, Wafande og Panamah. Billetsalget overstiger arrangørernes forhåbninger.

- Hvis billetsalget fortsætter, som det har gjort indtil nu, så tror jeg, vi kan tænde de røde lamper i billetkontoret, fortæller en storsmilende Casper Høgsted, Sportens Venner.

- Vi har solgt 800 billetter mere til Rock i Frederikshavn, end vi havde solgt på samme tid sidste år, fortsætter Casper Høgsted.

- Jeg tror, vi har ramt rigtigt med musikprogrammet, men der er også mange af de gæster vi taler med, som er glade for den nye og mere intime koncertplads på gårdspladsen på Knivholt.

Den 12-timers non stop musikfest - Rock i Frederikshavn - afvikles på to scener ved Knivholt Hovedgaard. Første koncert (der er med Østre Gasværk) starter klokken 12.00, og klokken 22.00 går D-A-D på scenen for at runde det hele af.

Læs mere om koncerten og om, hvordan du får billetter på www.rockifrederikshavn.dk.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.