Forrygende start for Concordia

Nikola Aistrup på andenpladsen på første etape af Post Danmark Rundt

Nikola Aistrup til venstre var tæt på en etapesejr, men måtte nøjes med andenpladsen. Foto: Lars Rønbøg/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Nikola Aistrup til venstre var tæt på en etapesejr, men måtte nøjes med andenpladsen. Foto: Lars Rønbøg/Scanpix Scanpix Denmark

VARDE:Det nordjyske cykelhold Concordia Forsikring - Riwal fik en ønskestart på Danmarks største cykelløb Post Danmark Rundt.

Angrebsrytteren Nikola Aistrup kom i mål på andenpladsen på første etape efter at have været deltager i dagens lange udbrud sammen med fem andre ryttere.

Da rytterne ankom til Varde havde de seks udbrydere stadig et pænt forspring, og det fik Lars Bak (Lotto-Bellisol) til at angribe fra hovedfeltet. Lars Bak tonsede igennem de små rundstrækninger i Varde og indhentede udbruddet, hvor kun Nikola Aistrup og Magnus Cort fra Team Cult Energy formåede at følge med den danske forhåndsfavorit.

De tre formåede at holde til mål, hvor Magnus Cort var hurtigst på stregen foran Nikola Aistrup, mens Lars Bak kunne glæde sig over at hente vigtige sekunder på de øvrige konkurrenter i den samlede stilling.

Feltet var stærkt opsplittet i mål på grund af et massestyrt kort før mål.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.