Nørager

Forskningschef på visit i Kig Ind

Michael Ejstrup holder foredrag i Nørager

Forskningschef i sprog på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus Michael Ejstrup gæster 15. november Kig Ind i Nørager. Privatfoto

Forskningschef i sprog på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus Michael Ejstrup gæster 15. november Kig Ind i Nørager. Privatfoto

NØRAGER:Det er lykkedes Kig Ind og Nørager Pensionistforeningen at få forskningschef i sprog på Danmarks Journalisthøjskole Michael Ejstrup til Nørager til et særdeles spændende foredrag med titlen "Danmarkskortet, dialekter og andre forskelle".

Det foregår i kultur- og medborgerhuset i Nørager tirsdag den 15. november kl. 19.30.

Michael Ejstrup er kendt fra radio og TV for sine holdninger til de store forandringer, der er sket de senere år i vort land.

Danmarkskortet er ikke så stort som for nogle hundrede år siden, men i konstant forandring.

Her har digitalisering og globalisering betydet nye forandringer, alligevel kan folk i lige uden for deres gadedør erkende sprog, mad, kultur og natur, som er særlig lige netop for deres egn.

Michael Ejstrup er ekspert i danske dialekter, og han taler selv de fleste af dem. I foredraget i Kig Ind vil Ejstrup se på nogle af grundene til, at vi er lige netop dem, vi nu en gang er i forskellige egne af Danmark.

Foredraget fokuserer især på sprog, mad, bygninger og infrastruktur, og der er forsalg af billetter på himmerlandsbilletten.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.