Fortsat fængslet for voldtægt af 12-årig

65-årig mand fra Astrup, der er sigtet for sexovergreb mod en 12-årig pige, fik onsdag forlænget sin varetægtsfængsling

Retten i Hjørring forlængede varetægtsfængslingen af en 65-årig, der er sigtet for voldtægt af en 12-årig pige.Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Retten i Hjørring forlængede varetægtsfængslingen af en 65-årig, der er sigtet for voldtægt af en 12-årig pige.Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:Den 65-årige mand fra Astrup kærede ikke afgørelsen, da han onsdag fik forlænget sin varetægtsfængsling med yderligere fire uger ved Retten i Hjørring. Det oplyser efterforsker Kenneth Hansen.

Manden har i forvejen siddet varetægtsfængslet i fire uger i sagen, hvor han er sigtet for sexovergreb og trusler på livet mod en nu 13-årig pige.
Retsmødet blev holdt for lukkede døre af hensyn til pigen og efterforskningen.
Begrundelsen for at forlænge varetægtsfængslingen var, at sigtede ikke skal have mulighed for at påvirke vidner og efterforskning, oplyser anklager Hanne Christensen.

Overgreb og trusler

Som NORDJYSKE tidligere har skrevet, er manden sigtet for i to tilfælde sidste år at have misbrugt pigen, da hun var 11 og 12 år. Første gang skulle han have tiltvunget sig anden kønslig omgang end samleje.

Anden gang var der, ifølge sigtelsen, tale om fuldbyrdet voldtægt.
Den 65-årige er også sigtet for at have truet pigen og en søster med at slå dem ihjel, hvis de fortalte nogen om overgrebene.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.