Fortuna fik pligtsejr i generalprøven

Fortuna Hjørring varmede op til onsdagens Champions League-kamp med en sejr i Varde

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

VARDE:Fortuna Hjørring fik lørdag en ventet sejr i kvindernes bedste fodboldrække, da Varde trods hjemmebanefordel blev besejret med 5-1.

Frederikke Thøgersen og Sarah Dyrehauge bragte Fortuna foran 2-0, inden hjemmeholdets Frida Petersen bragte kortvarig spænding tilbage i opgøret med en reducering til 2-1.

I kampens slutfase slog Fortuna dog sin overlegenhed fast, da Camilla Kur, Caroline Møller Hansen og Sarah Dyrehauge med en scoring hver sørgede for 5-1-sejren.

- Det var spil til et mål. Vi misbrugte en del chancer og kunne godt have afgjort det tidligere, men alt i alt var det fint. Vi fik ingen skader, og vi fik givet nogle minutter til nogle af de spillere, der normalt ikke spiller så meget, siger Fortuna-træner Brian Sørensen.

Den overbevisende sejr kom i hus til trods for, at Fortuna-træneren havde valgt at hvile flere profiler frem mod onsdagens vigtige Champions League-opgør i Italien mod Brescia. Blandt andre havde den brasilianske profil Tamires de Britto fået en fridag.

- Vi fik doseret de spillere, vi skulle, så det var en perfekt forberedelse. Den kamp, vi skal spille på onsdag, kan på ingen måder sammenlignes med det, vi var ude for i dag, men jeg føler, at vi er, hvor vi skal være, siger Brian Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.