Fodbold

Fortuna overvandt chokstart

Vendelboerne vandt 5-1 over Vejle hjemme på Hjørring Stadion

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

HJØRRING:Der var ikke engang spillet et minut af lørdagens kamp på Hjørring Stadion, da udeholdet Vejle meget overraskende kunne bringe sig i front. Et langskud endte på overliggeren, og gæsterne var først over returbolden.

Chokstarten tog dog ikke pusten fra Fortuna Hjørring, som efterfølgende satte sig mere på spillet. I det 23. minut kom udligningen, da Chichi Igbo udnyttede Janelle Cordias forarbejde.

I det 41. minut kom vendelboerne planmæssigt i front, da Chichi Igbo fremprovokerede et selvmål, og hjemmeholdet kunne dermed gå til pause med en spinkel føring.

En flot debut

20 minutter efter pausen var Chichi Igbo igen involveret i et mål, da hun sendte et indlæg ind i panden på Camilla Kur, der scorede til 3-1.

I det 70. minut fik 16-årige Signe Bruun debut for Fortuna Hjørring, og hun skulle blot bruge otte minutter til at finde vej til nettet og bringe vendelboerne på 4-1.

I det 83. minut fuldendte Signe Bruun så sin drømmedebut, da hun scorede til slutresultatet 5-1 på et langskud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst