Fortuna varmede op med udesejr

Fortuna Hjørring vandt årets sidste udekamp, og nu venter to spændende hjemmekampe mod Brescia og Brøndby

Florentina Olar scorede til 1-2 for Fortuna Hjørring. Arkivfoto: Claus Søndberg

Florentina Olar scorede til 1-2 for Fortuna Hjørring. Arkivfoto: Claus Søndberg

KOLDING:Fortuna Hjørring spillede lørdag eftermiddag grundspillets sidste udekamp i 3F Ligaen, og selvom modstanderne fra KoldingQ var fint med i opgøret, måtte værterne indkassere et nederlag på 2-3 til de nordjyske favoritter.

Vendelboerne sparede flere profiler med henblik på returkampen mod Brescia i Champions League, men den ventede sejr kom alligevel i hus efter pausen, hvor samtlige mål blev sat ind.

- Det lyder tættere, end det var. Kolding fik først scoret til 2-3 på et straffespark i overtiden, men de gjorde det faktisk meget godt. De kæmpede godt for det, og for os er det altid lidt svært at spille de her kampe, der ligger mellem to store kampe, siger cheftræner Brian Sørensen, der var fint tilfreds med indsatsen.

- Vi spillede egentlig fornuftigt, og vi lader bolden gøre arbejdet. Vi mangler måske lige den sidste skarphed i nogle afgørende situationer, og der var mange chancer, hvor det var lige ved og næsten. Der var ingen skader, og vi fik doseret, så det var dejligt. Nu har vi en finale mod Brøndby i den sidste kamp, og det er skønt, siger Brian Sørensen.

Grundspilsfinalen mod Brøndby spilles lørdag 19. november klokken 13 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring. Rivalerne ligger side om side i toppen af 3F Ligaen med samme pointantal.

Først venter den anden ottendedelsfinale mod Brescia, der spilles onsdag 16. november klokken 19. Her skal vendelboerne forvare føringen på 1-0 fra det første opgør i Italien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.