Fossing-familien har vind i sejlene

Efter frasalg går Nørresundby-firma benhårdt efter at sælge kreative containerløsninger

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY:Da Fossing-familien i 2011 solgte NCS Fuel, fjernede man - for udenforstående - tre stabile ben af familiefirmaet. Men på de interne linjer så meget anderledes ud.

Salget var en del af familiens strategi om at samle fokus om kompetencerne inden for det at sælge, udleje og bygge containere til alt mellem himmel og jord efter kundernes ønsker.

- Vi havde spredt os for meget, siger Klaus Fossing, der i dag sidder som anden generation i direktørstolen i familiefirmaet, om valget om at sælge.

En af verdens største aktører indenfor fuel bød på Fossing-familiens aftaler om leverancer af brændstof i Afghanistan. Købstilbuddet kom på et tidspunkt, hvor alternativet til salg var at skaffe en væsentlig større arbejdskapital, som var nødvendig for klare den øgede forespørgsel.

Massiv investering og vækst

Herefter stod Fossing-familien tilbage med et firma, som i Klaus Fossings øjne var trimmet og klar til vækst - men det var også tid til eftertanke. Vejen frem krævede planlægning og omprioritering.

Sammen valgte Fossing-familien at satse benhårdt på den del, der var tilbage: DC-Supply, som leverede og fortsat leverer container løsninger til både militær og private kunder.

Salget af NCS Fuel gav familien de nødvendige midler til at sikre fremdrift i DC Supply i form af kontante indsprøjtninger. Resultatet er ikke udeblevet.

- Vi er vækstet 25 procent, fortæller Klaus Fossing, direktør for DC-Supply, som i dag er familiens omdrejningspunkt.

I to år har han og firmaets medarbejdere arbejdet intensivt på at forme det, der i dag er DC-Supply. Og selvom militæret stadig er en ikke ubetydelig kunde, så forsøger Klaus Fossing og hans stab at lokke nye kunder til.

- Vi har planer om at satse mere på det kommercielle marked.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden