Fotograferne har tømt kameraerne - her er ALLE karnevalsbillederne

Find dig selv eller genoplev karnevalsstemningen. Vi har samlet alle billeder og videoer fra karnevalet

Jesper Ramsing
Foto: Andreas Falck
Aalborg Karneval 27. maj 2018 20:39 - Opdateret 29. maj 2018 07:22

AALBORG: NORDJYSKEs fotografer tog flere hundrede billeder, da de fulgte med karnevalsoptoget fra start til festen sluttede i Kildeparken.

I forskellige gallerier har vi bragt de sjove, skøre, søde, frække og vildt festlige billeder, og de stemningsfyldte videoer.

Men fotograferne har rystet kameraerne og der vælter stadig billeder ud. Dem skal du selvfølgelig ikke snydes for, så dem kan du bladre igennem ovenover.

Og har du lyst til at genopleve den fantastiske karnevalsstemning, vil du se dig selv eller dine venner, eller har du bare lyst til at se, hvordan det tager sig ud, når Nordeuropas største gadefest brager igennem Aalborg badet i sommer - så har vi samlet alle gallerierne og videoerne her:

Karnevalet skudt i gang med et bragVideo: Festen er i gang!De sjove, frække og de helt vildt festlige billederSmil, du er påVideo: Karnevalsdeltagere fester på livet løsDe kreative kostumerDen suverænt svedige stemningVideo: Karnevalet set fra oven(Vand)kampen mod varmenFesten i KildenVideo: Stemningen i Kildeparken

Tema: Aalborg Karneval

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...