Fotovogn trak folk til

Nærpolitiet på plads i Kaas - fartglade bilister går sværere tider i møde på kommunens veje

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KAAS:De lokale strømmede til, da den nye nærpolitistation i Kaas fredag tog imod folk og samarbejdspartnere til officiel indvielse.

Hos de fremmødte var der især interesse for den nye fotovogn, som er fulgt med.

Bilen kom så sent ind i politiets flytteplaner fra Pandrup til Kaas, at garageanlægget måtte tilpasses med lidt større frihøjde. Ellers var der ikke plads til fotovognen.

Kontrollen vender tilbage

Den vil det meste af året være stationeret hos nærpolitiet i Kaas, men bliver også sendt rundt i geografien til at andre nordjyske stationer.

I Jammerbugt Kommune har fotovognen allerede blitzet en del. For eksempel på Tranum Engvej og Bygholm Vejlevej. Og vi skulle hilse og sige, at der er stor risiko/chance for, at den blå kassevogn snart holder her igen.

Solid boks

Nærpolitistationen i Kaas sidder til leje hos Sparekassen Vendsyssel, som stadig ejer bygningen i Nørregade.

At det er en sparekasse rummer den fordel, at politifolkenes våben og tungere udrustning uden problemer kan holdes forsvarligt under lås og slå. Der er nemlig god plads i den tidligere bankboks, hvor alene boksdøren vejer halvandet ton.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.