Fra projektleder til elinstallatør

39-årige Claus Jensen har etableret firmaet CJ Electric i Hadsund

Claus Jensen har solid erfaring i rygsækken og er klar til at servicere både virksomheder og private.Privatfoto

Claus Jensen har solid erfaring i rygsækken og er klar til at servicere både virksomheder og private.Privatfoto

HADSUND:Efter næsten 10 år som projektleder på større byggeprojekter har 39-årige Claus Jensen startet egen forretning som selvstændig el-installatør i Hadsund. Herfra vil han servicere både virksomheder og private i alt fra entrepriseopgaver til udskiftning af stikkontakter.

- Jeg har gået med tanken om at starte som selvstændig el-installatør i mange år, for jeg har altid været interesseret i at skabe noget selv. Og nu mener jeg, at der er lyse fremtidsudsigter i byggebranchen, og derfor grobund for en ny virksomhed. Så det er nu, jeg tager springet, fortæller Claus Jensen.

Han har i mange år arbejdet som projektleder på større byggeprojekter i hele Danmark. De sidste to år har det været som entrepriseleder ved Bravida Danmark A/S, hvor han har stået for el-entreprisen på tre byggeetaper på supersygehuset i Skejby, DNU.

Projektet i Skejby er pt. Nordeuropas største byggeplads, så Claus er godt klar over, at det nok ikke er projekter af denne størrelsesorden, han kommer til at byde ind på i fremtiden.

- Men jeg kan tage erfaringerne med over til de lidt mindre, som jeg nu kommer til at arbejde med. Det er jo næsten de samme udfordringer og opgaver, der er på alle byggerier, vurderer Claus Jensen.

Han har arbejdet i flere år som serviceelektriker, inden han videreuddannede sig som installatør. Han udfører derfor også gerne opgaver for private ved for eksempel nybyggeri og renovering, eller installation af alarm og TV-overvågning. Og derudover kan han som autoriseret elinstallationsvirksomhed også foretage det lovpligtige el-eftersyn ved ejerskifteforsikringer.

Forventningerne til de lyse tider for byggebranchen er høje, og ambitionerne for virksomheden ligeså. Det er da heller ikke planen at lade CJ Electric forblive en enmandsvirksomhed, for i takt med at opgaverne vokser, har Claus Jensen et helt klart mål om at vækste og ansætte dygtige medarbejdere i firmaet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.