Fra sted til sted - på hesteryg, i kano, til fods og på mc

Masser af landsby aktiviteter i uge 31

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VOERSÅ:Landsbyerne i Frederikshavn Kommune tog mandag hul på en begivenhedsrig uge.

Mandag formiddag klippede Mette Hardam, der er formand for landdistriktsudvalget, snoren til det første arrangement i ”Fra sted til sted”. Derefter red hun selv sammen med 17 andre ryttere ad småveje fra Vestergårdsvej i Lyngså til Voerså med Ulla Christensen som stedkendt guide.

I Voerså holdt de rast på krogrunden, hvor der mandag var forbereelser til at sende Vores-vejr direkte på DR1 samme aften.

Ideen til Fra sted til sted er fostret i distriktsudvalget, og hensigten er at sætte fokus på landsbykultur og naturen med en række aktiviteter, som de fleste kan deltage i.

Mens der var pæn tilslutning til rideturen, kneb det i går med at lokke deltagere med på andre Fra sted til sted arrangementer. Kun en håndfuld børn havde fundet vej til Værestedet i Lyngså for at komme med John Vognsen og Bente Vestergaard på tur til strand og legeplads.

En kanotur på Voer Å fra Skæve blev aflyst på grund af for få tilmeldte. De får dog muligheden igen i dag, hvor der kanotur fra Fæbroen, fortæller Søren Holm. Han står for det praktiske med transport af kanoerne ad landevej.

I dag er der guidede vandreture fra Lyngså til Voerså og tilbage igen samt grillaften på Voerså Havn.

Onsdag rykker Fra sted til sted nordpå til Hørby og Gærum og senere på ugen til Strandby Havn, Jerup og Aalbæk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.